Now Reading:
Härliga Höst! Eller?
Share the post
Event

Härliga Höst! Eller?

Event

Malin Torres

Är du en människa som njuter av årstiderna som på hösten gärna kurrar upp dig i soffan och tänder ljus och njuter av det, eller påverkar mörkret dig? Precis som mig.

Missförstå mig inte klart det är härligt med ljus och en kopp te och kanske en kär vän att ha djupa långa samtal med. Men det är som att alla gömmer sig i mörkret, när det är ljust så möts man i parken eller på stranden mer spontant och nu på hösten när vädret blir kallare så måste allt bli så uppstyrt för att det ska bli något och ni som känner mig vet att jag är dålig på sånt.

Jag älskar spontanitet och roliga infall, skönt att då kunna känna på dagsformen, Ibland har jag massa energi och längtar efter att träffa människor och ibland behöver jag massa återhämtning och när jag går in i min kreativa del tar jag långa timeout för att vara själv.

Allt är viktigt för mig

Ger du dig själv tid att stanna upp och känner efter? om det är i mörkret du vill vara själv en stund och möta det du känner och identifiera vad du vill. Eller flyr du? Finns många flykter, en flykt kan vara en fullbokad kalender.

Balansen med vila och reflektion och möten med människor

Hur lyckas man hitta balansen när man som jag ibland går in i min skapande kreativa period och då blir fullt fokuserad på det eller när man lyssnar på kvinnokroppen efter sin måncykel eller man träffar en massa goa människor på olika event eller när man en söndag känner sig helt ensam?

Jag bjuder då och då in till fullmånekvällar med kvinnor där vi möts och kanske knyter nya kontakter eller bara njuter för en kväll av gemenskap

Ta hjälp av kvinnor i din väv som en vis kvinna sa till mig <3

Jag bokar in mig på andras workshops kan vara allt från gongbad, meditation till härliga yogaflöden. Förra veckan bokade jag in en dag med att dreja vilket var underbart

Jag tror det är viktigt att vi lyssnar på vad som är rätt för oss

Jag lär mig hela tiden med hur jag mår bäst

Vad behöver du?

Som jag börjar många av mina yoga klasser med

Börja med att möt dig själv först innan du möter andra

Fråga dig själv

Hur mår du?

Vad behöver du?

<3

Relaterat från bloggen