Now Reading:
Sten från Farmors strand
Share the post
Unika smycken

Sten från Farmors strand

Unika smycken

En vacker kvinna kontaktade mig och sa jag vill ha något speciellt till mitt ena barnbarn.

Mina barnbarn har växt upp här hos mig på somrarna och lekt på min strand, de kallar den Farmors strand.

Hur kan jag göra något vackert till flickan nu när hon tar studenten.

Efter några träffar beslutade vi oss för ett armband med skriften,-Sten från Farmors strand på insidan och -student 2021 på utsidan, tillsammans med en vacker stor sten som kvinnan själv hittat på hennes strand.

Varje Sten sågar, slipar och polerar jag förhand i min verkstad

Handgjorda smycke är alltid originella och blir dubbelt så exklusiv när den är specialtillverkad av ädelmetall med stenar.

En sådan gåva är genomtänkt in i minsta detalj, från skiss och valet av stenar med en mening. En handgjord gåva är en ”spirituell gåva”. Varför de kallas en ”spirituell gåva”, eftersom skaparen lägger en bit av sin själ, energi och hjärta i var och en av sina skapelser

Relaterat från bloggen